Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos! La orice achizitie de minim 350 de Lei primesti un cadou in valoare de 95 de Lei.

Vara aceasta se poarta culorile vii!

Vara aceasta se poarta culorile vii!
Tinutele pentru vara aceasta reprezinta un adevarat spectacol de culori.
Designerii au expus pe catwalk combinatii cromatice indraznete si incurajeaza creativitatea asa ca poti purta hainele colorate care te avantajeaza, de la cele in nuante calde si pana la cele cu modele in culori vibrante care exprima energie, optimism si buna dispozitie.


Rozul pudrat/prafuit este in tendinte. La fel si nuantele tari de rosu, albastrul electric, violetul sau lime. Pentru a merge la sigur, iata cateva moduri in care poti purta culorile vara aceasta:


Turcoaz. Este considerata o culoare a echilibrului si, cu siguranta, iti va da o stare de bine atunci cand o porti. Evita, insa, combinatiile banale si alege in locul unei tinute uni o rochie cu imprimeu care incanta si atrage toate privirile precum aceasta rochita tip maiou din bumbac.


                                                                            


Rosu. Fie ca porti o nuanta de rosu inchis sau rosu intens, efectul este acelasi: atractie, senzualitate, curaj. De ce sa treci neobservata cand poti sa te remarci imbracand o rochita de vara lejera, vaporoasa, colorata in nuante placute de rosu si mai lunga in colturi.

                                                        



Roz floral. Nunatele de roz, fie ele calde sau intense, sunt vedetele acestei veri. Indrazneste mai mult, purtand un imprimeu floral in nuante de roz si lavanda, feminin si delicat, care raspandeste energie precum aceasta rochita de zi cu print colorat, dintr-un bumbac moale la atingere.


                                                                        


Albastru marin. Este o culoare care exprima eleganta, rafinament, dar si libertate si care se potriveste foarte bine in tinutele de vara deoarece da un vibe de vacanta garderobei. Rochia albastra cu bretele si modele florale lucrate manual este perfecta, de exemplu, pentru o plimbare relaxanta pe malul marii.


                                                                        


Print curcubeu. Cand pur si simplu nu te poti hotari ce culoare sa alegi, orienteaza-te catre un imprimeu multicolor. O rochita lejera de bumbac in nuantele curcubeului te va scoate din impas, iar explozia de culoare va exprima foarte bine tendintele verii.


                                                                         


Bleu, galben intens, corai. Acestea sunt cateva dintre culorile vedeta ale verii. Le poti purta separat in tinute care sa te reprezinte sau le poti purta impreuna alegand o rochie cu imprimeu abstract multicolor ideala pentru outfituri casual chic feminine si actuale.


                                                                       



Vara aceasta, lasa culorile sa dea un plus de stil fiecarei tinute pe care o porti!

                                                                                                               Pe curand,
                                                                                                             Echipa UCCA


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!