Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Tot ce trebuie sa stii despre salvari

Tot ce trebuie sa stii despre salvari
                                                            

Probabil ca ai vazut acea pereche de pantaloni mai diferita purtata de cineva dar nu ai stiut nicioadata cum se numeste. Daca perechea de pantaloni respectiva avea un croi lejer si turul amplu, mai exact largi in partea de sus si ingusti la glezna, ei bine, da, este vorba de salvari.
Cu totii am vazut animatia “Aladdin”. Probabil nu ai realizat pana acum insa, personajul principal indragit de cei mici poarta salvari.

                                                                           

Salvarii sunt acea piesa vestimentara extraordinar de lejera care iti poate da o nota fashion fara indoiala. Pentru a face alegerile potrivite cand vine vorba de a asorta salvarii cu alte produse, trebuie sa stii cate ceva despre ei.

Scurta istorie a salvarilor

Salvarii sunt o piesa vestimentara care dateaza inca de dinainte de Era Crestina si are o calatorie neobisnuita prin istorie. Originali din Persia, salvarii si-au croit drum in intregul Orient Mijlociu, mai mult decat atat, in Turcia au devenit parte din costumul tratitional Otoman. Erau purtati in tarile cu temperaturi ridicate si erau destinati barbatilor datorita croilului lejer si al bumbacului din care erau confectionati. Fiind largi si confortabili ei au fost purtati initial de catre muncitori pe camp.
Cu timpul salvarii devin o piesa vestimentara adoptata atat de barbati cat si de femei si sunt potriviti pentru calatoriile in tari precum Egipt, India, Nepal si Turcia, insa poti sa ii porti oriunde si oricand. Ei au devenit un articol vestimentar versatil confectionat chiar si din polar, asa ca pot fi purtati si in sezonul rece.

                                                                           

Salvarii din polar reprezinta acea piesa vestimentara de care nu te poti lipsi. Ei sunt potriviti pentru sezonul rece, insa sunt la fel de comozi si lejeri ca orice alt tip de salvar. Materialul este placut si se potriveste perfect cu tricotajele, adaugi si o pereche de bocanci, o geaca si esti pregatita de o plimbare pe munte in sezonul de iarna.

Cand vine vorba de salvari ai o multitudine de variante si poti sa optezi pentru one color, salvari cu print extrem de colorati, salvari trei sfert, salvari din polar, salvari soft cotton si salvari din material fluid pe care poti sa ii asortezi la absolut orice tinuta.



Desi conceputi cu scopul de a fi cea mai confortabila pereche de pantaloni si reprezentati cu desavarsire de croiul lejer, salvarii sunt si o piesa vestimentara fashion.

Potriviti fara doar si poate pentru festivaluri, salvarii sunt de asemenea usor de asortat si in alte situatii precum iesiri in oras cu prietenii, plimbari pe malul marii, petreceri, iar daca vorbim de cei confectionati din polar, cu siguranta adaugam aici si plimbarile pe munte.
Este de mentionat faptul ca salvarii sunt absoluti perfecti pentru sesiunile de yoga si meditatie. Adauga o bustiera care sa se potriveasca cu perechea de salvari si ai obtinut tinuta potrivita pentru sedintele de yoga.

Iata cateva idei de tinute in care piesa de baza este reprezentata de salvari:







Oricare va fi alegerea ta, cu siguranta va fi cea potrivita. Alege ceea ce te reprezinta si cauta mereu sa fie confortabil si fashion in acelasi timp.

Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare in jurul tau.



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!