Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Sfaturi pentru o calatorie cu bagaje putine si tinute fashion

Sfaturi pentru o calatorie cu bagaje putine si tinute fashion
Oricine poate arata fashion atunci cand calatoreste, atat in timpul deplasarii, cat si la destinatie!
Un bagaj voluminos nu iti garanteaza neaparat ca vei arata bine in fiecare zi de calatorie. Exista, insa, solutii pentru a fi fashion pe tot parcursul calatoriei, dar si atunci cand ajungi la destinatie chiar si dupa un zbor lung cu avionul si cateva escale obositoare.


Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa arati impecabil in timpul calatoriilor fara sa impachetezi toate hainele din garderoba!


Sorteaza hainele pe culori!
Cand decizi ce haine va contine bagajul de calatorie, alege trei culori potrivite pentru a face combinatii cromatice echilibrate. Astfel, daca mergi catre o destinatie exotica cu plaja si mare poti opta pentru tinute marine bazate pe alb, albastru, negru. Cu o salopeta, o rochita alba, cateva tricouri, o pereche de jeansi albastri clasici si un blazer poti avea cateva tinute de efect pe care sa le poti purta atat ziua, cat si seara.
Pentru o calatorie intr-o destinatie urbana, combinatia de culori portocaliu, maro, alb/negru te va ajuta sa ai tinute cu personalitate!






Mai putina incaltaminte!
Incaltamintea ocupa mai mult spatiu decat hainele asa ca nu exista niciun motiv sa iei in bagaj mai multe perechi decat ai nevoie. Majoritatea femeilor se pot descurca foarte bine in orice calatorie cu trei perechi de incaltaminte: pantofi sport, incaltaminte confortabila de zi - de exemplu o pereche de balerini si o pereche de sandale pentru seara.
Pentru barbati este si mai simplu! O pereche de adidasi si o pereche de pantofi comozi sunt de ajuns atat pentru zi, cat si pentru seara.
Pont! Alege un model de adidasi usori, din panza, care se pliaza si ocupa spatiu foarte putin.



Calatoreste in tinute sport!
Tinutele sport sunt ideale pentru drum deoarece sunt foarte confortabile. In plus, cu putina imaginatie orice outfit sport poate arata incredibil de bine.

Pentru o astfel de tinuta iti recomandam un top alb cu bretele si o pereche de pantaloni cu talie elastica, potriviti pentru plimbarile in concediu.



           


Accesorizarea tinutelor este importanta!
Accesoriile pot schimba intreg aspectul unei tinute, insa este necesar sa le alegi exact pe cele care se potrivesc. Machiajul, de exemplu, poate fi tinut intr-o geanta pe care sa o folosesti precum plic de seara, iar o pereche de cercei sau un inel supradimensionat pot fi piesele de rezistenta ale unei tinute de cocktail. De asemenea, palariile sunt un accesoriu foarte important care ne feresc de efectele nocive ale soarelui, iar cele din canepa aduc un plus de stil tinutei.


                                                 




Pentru ocazii speciale!
Cand participi la un eveniment special pe parcursul calatoriei si ai nevoie de o tinuta eleganta nu este neaparat necesar sa alegi o rochie voluminoasa. Un costum flexibil sau o rochita vaporoasa asortata cu sandale cu toc inalt si un blazer subtire pot fi suficiente pentru a arata chic, fara sa ocupi mult loc in bagaj.


                          


Cu aceste sfaturi sigur vei fi mai relaxata in calatorie, iar bagajul nu va mai ocupa atat de mult spatiu. Iti dorim o vacanta placuta si relaxanta! :)


                                                                                                                   Pe curand,

                                                                                                                                     Echipa colorata UCCA
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!