Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Rucsacul - cel mai important accesoriu al toamnei

Rucsacul - cel mai important accesoriu al toamnei

Unele dintre cele mai interesante si fashion tinute se nasc toamna. De ce? Pentru ca toamna ai la dispozitie cele mai diverse accesorii cu care iti poti completa tinuta. Un exemplu bun este cureaua care alaturi de o pereche de jeans si o maleta intr-o culoare condimenteaza tinuta ta si iti da o nota fashion fara doar si poate. Adauga si o palarie asortata curelei si cu siguranta ai obtinut tinuta perfecta.

Accesoriul care nu trebuie sa iti lipseasca toamna
Rucsacul pe langa nota fashion pe care o poate da tinutei tale este foarte practic. Partea interesanta la rucsacuri este dimensiunea. In comert gasesti tot felul de rucsacuri de diferite dimensiuni pe care le poti adapta cu usurinta nevoilor tale. Un rucsac mic poate sa inlocuiasca o geanta tip postas de exemplu. Rucsacul este mai incapator si mai comod.
Un rucsac mare te va salva din situatiile de criza aparute in ultimul moment cum ar fi o calatorie scurta neprevazuta. De asemenea este potrivit pentru liceu sau facultate.

Alege rucsacul care te reprezinta
La baza alegerii unei piese vestimentare sau al unui accesoriu vor sta mereu stilul si personalitatea ta.
Daca esti o persoana ceva mai conservatoare probabil alegerile tale tind spre lucrurile simple, intr-o singura culoare sau spre combinatii de culori mai putin aprinse.
O fire mai indrazneata si mai copilaroasa va alege probabil culorile tari si combinatiile iesite din comun, poate si imprimeu.

Material si calitate
Cum rucsacul este accesoriul care iti devine prieten in orice situatie sunt importante calitatea si materialul din care este confectionat.
Un rucsac din piele cu siguranta se potriveste nevoilor tale si bifeaza calitatea si durata in timp.
De asemenea, poti sa optezi pentru un rucsac din canepa si bumbac cu print sau fara print .
             

Canepa este una dintre cele mai rezistente tesaturi. Prin spalare, canepa nu isi pierde din calitate, din contra, devine mai rezistenta si mai fina. Materialele textile din canepa nu contin substante chimice, sunt biodegradabile si reciclabile.
Asadar, un rucsac din canepa pare sa fie o alegere potrivita in orice situatie. Mai mult decat atat, il poti asorta cu usurinta la tinutele tale casual.
Rucsacul devine alegerea potrivita atat pentru toamna cat si pentru vara.

    

Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare chiar si in zilele de toamna mai putin vesele.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!