Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Eu ce port toamna asta?

Eu ce port toamna asta?
A fost o vara pe cinste! Festivaluri, concerte, concedii relaxante sau pline de aventura, iesiri in oras cu prietenii si pe langa toate acestea sa nu uitam de rutina cotidiana. Tinutele cat mai lejere si mai colorate s-au asortat anul acesta cu agitatia de vara.
Vara 2022 a fost grozava doar ca apare intrebarea simpla “Eu ce port toamna asta?”.

Ce culori se poarta in 2022 toamna?
Daca toamna trecuta s-a mers pe culori indraznete cum ar fi indigo, verde army, rosu, caramiziu, chiar si fucsia, anul acesta se anunta a fi in trend nuantele de verde, nuantele de la nude pana la maro si de la galben pana la caramiziu.
Sunt culori accesibile si adaptabile orcarui stil, fie ca iti plac tinutele girly, fie ca iti plac cele lejere si oversized.
Daca iti doresti o tinuta lejera dar in acelasi timp indrazneata si fashion, solutia este salopeta tip salvar, o piesa vestimentara versatila intalnita des in tinutele de festival, insa cu accesorile potrivite o poti adapta cu usurinta la vremea capricioasa intr-o zi de toa
Cu ce accesorizezi o salopeta tip salvar?
Un tricou cu maneca scurta, salopeta tip salvar, o geaca bomber pana in talie si aproape ai o tinuta completa. Vorbim despre toamna, asa ca o pereche de bocanci asortata cu o curea subtila este absolut necesara. Interesant este ca salopeta o poti purta si la birou. Pentru o tinuta ceva mai office opteaza cu incredere la o camasa si la o pereche de ghetute din piele intoarsa. Adauga tinutei o palarie tip clopotel si ai obtinut tinuta perfecta.
                                                                 

In cazul in care esti o persoana romantica si stilul tau este nediscutabil girly, toamna aceasta ai nevoie de o rochie tip sarafan pe care o poti purta fie la o iesire in oras cu prietenii, fie la birou, la o intalnire persoanala sau profesionala.
                                         


Cu ce accesorizezi o rochie tip sarafan?
Nu este deloc complicat sa obtii tinuta pe care ti-o doresti cu acest tip de rochie. Tot ce ai nevoie gasesti cu siguranta in dulapul tau. Iti trebuie o matela, o pereche de ghete fara toc si o bereta care sa evidentieze stilul tau. Pentru o tinuta office inlocuieste maleta cu o camasa si incaltamintea cu o pereche de ghete cu toc si esti pregatita pentru o noua zi la locul de munca.
                                                       

Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare chiar si in zilele de toamna mai putin vesele.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!