Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Cum sa te imbraci la un festival de muzica?

Cum sa te imbraci la un festival de muzica?
Festivalurile si concertele in aer liber sunt ocazii perfecte pentru a iesi in evidenta. De altfel, nu e deloc greu sa ai o tinuta cool atunci cand mergi la un astfel de eveniment! Creativitate, inspiratie, naturalete, acestea sunt secretele pentru a obtine un look autentic.






Daca te gandesti ca o sa incalci limita dintre un look fresh, actual care sa ti se potriveasca perfect si unul confuz, iata cateva reguli in materie de stil:


Regula nr. 1
Alege piese vestimentare care ti se potrivesc!
Daca ai experimentat vreodata sentimentul “de fi nevoit sa porti hainele altcuiva”, intelegi exact despre ce vorbesc. Asa ca iti ramane un singur lucru de facut, imbunatateste-ti stilul propriu adaugand elemente boho sau vintage care sa iti aduca tinuta la nivelul urmator! Pentru a nu depasi limita despre care am vorbit deja, tine cont ca mergi la un festival de muzica, nu la un bal mascat!


Regula nr. 2
Porneste de la o piesa vestimentara statement!
Rezultatul va fi unul cool si actual. Salvarii, de exemplu, pot fi piesa vestimentara cheie a unei tinute in stil boho si sunt usor de combinat cu imbracaminte basic pe care o ai deja in garderoba. In plus, sunt foarte versatili, comozi si lejeri.


                                  




Regula nr. 3
Confortul conteaza!
Este firesc ca atentia sa fie indreptata de cele mai multe ori catre aspectul hainelor, insa materialele din care acestea sunt confectionate conteaza in aceeasi masura. Bumbacul natural 100% este unul dintre materialele eco friendly ideale care te ajuta sa depasesti disonfortul termic, de exemplu.



Regula nr. 4
Mizeaza pe articole vestimentare unicat!
N-ai vrea sa ai surpriza neplacuta de a intalni la festival, intr-o mare de oameni, pe cineva care poarta aceeasi tinuta ca si tine, nu-i asa? Poarta imbracaminte unicat, lucrata manual cu migala, cusuta si brodata de catre artizani priceputi pentru care fiecare detaliu este important.


                                          


Regula nr. 5
Accesoriile completeaza tinuta!
In materie de accesorii, incearca sa imbini perfect utilul cu placutul alegand o palarie de canepa care te poate feri de soare sau o borseta frumos decorata si foarte practica in care sa iti pui lucrurile de care ai neaparata nevoie!


                                             




Regula nr. 6
Gandeste-te inca de la inceput la o tinuta completa!
Suna mai mult ca un sfat pe care ti-l dau parintii, insa nu este deloc o gluma atunci cand iti recomandam sa nu uiti de haina cu maneca lunga, indiferent ca este un bolero, un cardigan sau chiar o jacheta. Ar fi bine sa nu ratezi finalul festivalului/concertului doar pentru ca temperaturile scad sau vremea se schimba brusc.


                                   




Regula nr. 7
Mai putin poate insemna mai mult!
Uneori, este indicat sa optezi pentru mai multa simplitate si naturalete. Daca tinuta ta are mai multe tipuri de imprimeuri, bijuterii de diferite forme si dimensiuni, stiluri diverse, inseamna ca ai exgerat putin.


Suntem curiosi la ce festivaluri vei participa anul acesta si care este tinuta ta preferata? Asteptam raspunsul tau in comentarii!


                                                                                                                Pe curand,
                                                                                                              Echipa UCCA
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!