Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos! La orice achizitie de minim 350 de Lei primesti un cadou in valoare de 95 de Lei.

Ce sa porti la un concert The Motans?

Ce sa porti la un concert The Motans?
In caz ca nu stiai, The Motans concerteaza la Bucuresti pe 14 Septembrie la Hard Rock Cafe.
Fie ca esti fan The Motans, fie ca doar vrei sa te relaxezi intr-o seara de miercuri dupa o zi grea de lucru, un concert linistit in interior alaturi de cativa prieteni este o varianta excelenta.
Cum te imbraci la un concert?

Concertele si festivalele sunt evenimentele perfecte unde poti sa experimentezi in materie de tinuta, par si machiaj.
Cel mai important este sa te simti confortabil fie ca este stilul tau, fie ca ai indraznit sa iesi din zona ta de confort si sa incerci o tinuta ceva mai extravaganta.
Tinutele compuse din pantaloni scurti, topuri de tot felul si bocanci sunt potrivite pentru concertele in aer liber. Adaugi o palarie si o borseta si esti pregatita pentru concert.
Nici rochiile nu sunt de ocolit in aceste situatii, o rochie accesorizata asa cum trebuie te salveaza si te ajuta sa te bucuri de concertul preferat.
Cum sa te imbraci la un concert The Motans?

Tinand cont ca are loc pe 14 septembrie trebuie sa ai in vedere ca vremea poate sa devina capricioasa, avantajul este ca evenimentul nu va fi in aer liber ci in interiorul unui local.

Acestea fiind zise, sa trecem la cateva ideei de tinute:
1. O rochie lejera din bumbac fara maneci cu volanase ca detalii este o varianta cu care cu siguranta nu vei da gres. Adauga o curea in talie, o pereche de bocanci sau o pereche de ghete din piele intoarsa si daca este stilul tau, o palarie simpla neagra va completa perfect tinuta. Daca vremea nu tine cu tine, cu o pereche de dres negru ai rezolvat situatia.
                                                                           

1. Pentru o tinuta chic ceva mai indrazneata alege o rochie scurta cu print floral la care adauga o geaca din denim, o pereche de ghete din piele intoarsa si “la pièce de résistance”, o bereta cu cozoroc.
                                                                            
1. Poti sa optezi pentru un crop top cu imprimeu si o pereche de jeans. Cu o tinuta simpla si lejera nu poti sa gresesti nicioadata. In ceea ce priveste incaltamintea, opteaza pentru o pereche de bocanci. Adauga o geaca din piele pana in talie si o borseta si look-ul tau va fi simplu si spectaculos in acelasi timp.

                                                                                             


Oricare va fi alegerea ta, cu siguranta va fi cea potrivita.
Cele mai importante detalii vin abia dupa, sa te relaxezi, sa te distrezi si sa zambesti.

Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare in jurul tau.




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!