Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Ce reprezinta UCCA?

Ce reprezinta UCCA?

UCCA a luat nastere din dorinta de un suflu nou, diferit, altfel. Ne-am dorit (si inca o facem) sa fim diferiti si chiar unici. Ne dorim ca hainele noastre sa exprime bucurie, veselie, armonie, iar cel care le poarta sa duca mai departe cu el aceste trairi.

 

Si ne mai dorim ceva. Dorim sa contribuim la protejarea acestei planete prin pasi mici, dar siguri. Cel mai probabil te vei intreba cum facem asta. Ei bine, cea mai parte din produsele noastre sunt lucrate manual, din materiale reciclate sau ecologice, de cativa oameni iscusiti si talentati din Nepal.

 

Speram ca ti-am starnit curiozitatea pana aici si ca doresti sa ne cunosti mai mult. UCCA este despre culori si astfel ne-am ales cel mai potrivit motto: “We love colors!”. Expresivitatea culorilor si lejeritatea materialelor ne-a consolidat de-a lungul timpului pe piata si am putut aduce zambetul pe buze multor clienti.

                                                                
Suntem de parere ca viata este mai usoara in haine confortabile. Ca materiale am ales bumbacul, unul dintre cele mai bune si blande tesaturi; canepa, un material inedit si o excelenta alternativa sustenabila, precum si diferite materiale textile reciclate. Pe site vei gasi o varietate larga de produse, de la imbracaminte pentru toate varstele pana la accesorii si produse de wellness. La foarte multe dintre ele stocul este limitat sau sunt chiar unicat, asa ca noi sfatuim clientii ca atunci cand li se pune pata pe ceva sa nu se gandeasca de 2 ori si sa plaseze comanda :) .




 

In materie de accesorii avem atat bijuterii, rucsacuri cat si … restul va lasam pe voi sa le descoperiti.

 

Si pentru ca ne dorim sa interactionam cu voi, suntem activi pe social media unde avem cele mai funny si interesante postari, iar cu aceasta ocazie va invitam sa ne urmariti si acolo, la https://www.facebook.com/ucca.ro.

 

Speram ca v-a placut lectura aceasta, ca v-ati familiarizat cu brandul nostru si speram sa va surprindem cu urmatoarele articole.

 

 

                                                                                                                    Pe curand,

                                                                                                                     Echipa UCCA

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!