Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Black Friday 2022 - ce trebuie sa stii ca sa nu ratezi cea mai buna sesiune de shopping

Black Friday 2022 - ce trebuie sa stii ca sa nu ratezi cea mai buna sesiune de shopping
 Dupa cum stii deja, luna noiembrie este destinata sesiunilor de cumparaturi cu preturi reduse si cu adevarat accesibile. Ceea ce trebuie sa stii este ca foarte multe magazine online si fizice din zona fashion opteaza pentru Black Friday timpuriu. Asa ca deja din luna octombire incep deja promotiile de Vinerea Neagra.

De unde sa cumperi de Black Friday in mediul online

                                                                                                       

In primul rand trebuie sa fim pe faza si sa fim atenti la magazinele online, ele de regula isi incep activitatea de Black Friday ceva mai devreme. Daca esti in pas cu moda pe retelele de socializare si urmaresti diverse brand-uri, este imposibil sa ratezi reclamele de Black Friday care este una dintre cele mai importante zile pentru magazinele de orice tip.

1. Emag
Unul dintre marii jucatori de pe piata este Emag-ul. Fie ca esti in cautare de articole vestimentare, fie ca doresti gadget-uri, electrocasnice sau doar vanezi preturile mici, emag-ul este unul dintre magazinele online care iti vor satisface nevoile in materie de shopping.
Anul acesta, cei de la Emag si-au propus sa isi inceapa activitatea de Black Friday pe data de 11 Noiembrie.

2. Fashion Days
Daca ne concentram doar pe partea de articole vestimentare, nu poate sa lipseasca din lista noastra, asa cum ii spune si numele, Fashion Days care este unul dintre cele mai importante magazine din mediul online in materie de fashion.
In acest an, Fashion Days anunta ca marele eveniment va avea loc pe 10 Noiembrie. Ofertele se anunta a fi numeroase si vor cuprinde atat piese vestimentare, accesorii si incaltaminte.

3. About You
In aceeasi line cu Fashion Days, este si About You, un magazin online destinat fashion-ului. Cei de la About You vor da startul de Black Friday pe 26 Noiembrie.

4. Ucca Brand Store
Daca iti doresti ceva special anul acesta, piese unice, croiuri lejere si articole colorate, opteaza pentru ucca.ro. Anul acesta isi vor incepe activitatea de Balck Friday pe data de 11 Noiembrie.
Cei de la Ucca au pregatit oferte speciale si multe surprize. De asemenea, se zvoneste ca vei avea parte de reduceri la toate produsele din magazinul online. Reducerile vor fi cuprinse intre 20% si 60%.

Fii pe faza, anul acesta se anunta multe oferte speciale de Black Friday!

Sfat: Alege mereu ce ti se potriveste si accesorizeaza tot cu un zambet care va colora si cele mai posomorate zile!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!