Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

Accesorii pentru sezonul rece

Accesorii pentru sezonul rece
                  


Fie ca abia asteptam sezonul rece si sarbatorile, fie ca nu suntem neaparat fani ai frigului si iubim fara doar si poate vara, trebuie sa fim pregatite pentru zilele cu adevarat racoroase. Pe langa tinutele cu multe straturi de haine, trebuie sa avem in vedere accesorile de iarna.
Ce tipuri de accesori sunt potrivite pentru sezonul rece?

Ei bine, trebuie sa avem in vedere ca pe langa partea de fashion pe care o aduce un accesoriu, el trebuie sa fie si practic in acest caz.

1. Caciula
Cand eram mici probabil ca nu ne placeau caciulile, ele deveneau cu adevarat incomode atunci cand energia noastra exploda si alergam in toate directile posibile. Acum, in schimb, caciula este un accesoriu care nu poate sa lipseasca din garderoba ta de toamna-iarna.
Pentru toamna este de preferat sa optam pentru o caciula tip beanie ceva mai subtire, insa pentru sezonul rece caciulile din lana sunt cele potrivite. Probabil ca nu suna foarte confortabil, insa trebuie sa stii ca aceste caciuli din lana sunt de regula captusite cu polar, asa ca nu iti va lipsi confortul si cu siguranta nu iti va fi frig.



2. Manusi

Cum spuneam mai sus, un accesoriu trebuie sa fie fashion dar si practic. Cum suntem tot mai conectati la tehnologie si nu ne lipseste telefonul, cu siguranta nu vrei sa te incomodeze manusile atunci cand este necesar sa butonezi. Solutia potrivita in acest caz este sa optezi pentru o pereche de manusi fara degete. Ele sunt extrem de practice si in acelasi timp fashion.
Pentru a le asorta cu o caciula din lana, alege o pereche de manusi din lana captusite cu polar.



3. Esarfa

Un alt accesoriu vital in completarea unei tinute pentru sezonul rece este cu desavarsire esarfa. Acest accesoriu poate sa fie pata de culoare de care ai nevoie. Alege o esarfa de tip sal calduroasa pentru a da o nota chic tinutei tale.

 



4. Jambiere din lana
Mergand in aceasi nota cu manusile si caciula, jambierele din lana captusite cu polar sunt potrivite pentru zilele geroase sau pentru plimbarile pe munte. Ele sunt extrem de cozy si vor aduce o completare perfecta tinutei tale.


Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare chiar si in zilele friguroase.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!