Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos! La orice achizitie de minim 350 de Lei primesti un cadou in valoare de 95 de Lei.

6 locuri unde poti purta salvari

6 locuri unde poti purta salvari
Pantalonii pot fi foarte feminini si versatili. Un model controversat care, insa, scoate din anonimat orice tinuta banala sunt pantalonii tip salvari. Imbraca-i oricand doresti sa adaugi un plus de persoanalitate tinutelor tale lejere de vacanta sau outfiturilor casual-chic!


Marele avantaj pe care salvarii il au este usurinta de a se adapta pentru diverse stiluri vestimentare. In functie de creativitatea de care dai dovada atunci cand iti alegi tinuta, salvarii pot fi piesa vertimentara cheie pentru o tinuta sport, pentru o tinuta casual sau, de ce nu, pentru o tinuta eleganta.


Iata 6 locuri in care poti purta salvarii pentru o tinuta cu stil!

 
  1. In parc. Pentru o tinuta lejera care iti ofera libertate de miscare, salvarii sunt pur si simplu perfecti. Alege un model cu croiala ampla si banda elastica in talie care impresioneaza prin aspect, dar si prin cromatica. Combinatia cromatica a carourilor este usor de asortat cu un tricou simplu si sandale cu talpa joasa.
                                                                             
                   
 
  1. Iesire cu prietenii. Fie ca mergi la o terasa sau la un picnic cu prietenii, poarta cu incredere o pereche de salvari in stil oriental care se remarca prin croiala foarte chic, asemanatoare cu o fusta lunga cu elastic de prindere in jurul gleznelor. Acest model este lucrat manual in Nepal si are imprimeuri diferite dispuse circular in dreptul taliei, coapselor si mandale multicolore brodate. Il poti asorta cu espadrile colorate de panza pentru un look de vara chic.
                                                                                   

 
  1. La mare. Salvarii sunt perfecti pentru tinutele vaporoase pe care le porti la mare si merg foarte bine alaturi de sandale, flip-flops si o geanta supradimensionata in care sa incapa toate lucrurile pentru plaja. Opteaza pentru un model exotic cu o croiala lejera, lungime trei sferturi, foarte moderna, care exprima sensualitate si feminitate. Culoarea este importanta, iar o nuanta tonica precum turcoazul iti va da o stare de spirit buna si un plus de personalitate outfitului.                                                                                                                 
           
                                                                                      
  1. La munte. Daca activitatile outdoor fac parte din programul tau, poti inlocui clasicii pantaloni de treining cu salvari purtati alaturi de o pereche de bocanci sau botine. Sunt ideali pentru o escapada la munte atunci cand vrei sa te bucuri de libertate de miscare fara sa renunti la stil. In serile racoroase, poti imbraca salvarii din bumbac mai gros, unici datorita faptului ca sunt lucrati manual.
                                                                                           

 
  1. In club. Salvarii pot fi purtati cu sandale cu toc sau platforma si accesorii in trend atunci cand ai nevoie de o tinuta de club care sa iasa in evidenta prin originalitate. Ca sa fii sigura ca nu dai gres atunci cand porti salvarii in tinute de club poti alege o salopeta cu pantaloni tip salvari in stil oriental, foarte frumos decorata cu motive florale.
                                                                                              
 
  1. Ocazii speciale. In combinatii cu pantofi cu toc, salvarii inlocuiesc cu succes pantalonii sau fusta-pantalon. Alege o pereche de salvari simpli, albastri si poarta-i cu pantofi stiletto nude si accesorii precum ochelari aviator, bratari sau cercei colorati pentru o tinuta cool, stilata. Acest tip de outfit este purtat destul de des de vedete, deoarece alungeste silueta si creeaza un contrast indraznet si modern.
                                                                                                

              Speram ca ti-a fost de ajutor acest articol si ca vei dori sa ii introduci in garderoba ta. Lasa-te impresionata de si mai multe modele in magazinul UCCA!



                                                                                                                                                           Pe curand,
                                                                                                                            Echipa UCCA

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!