Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

5 tinute pentru toamna pe care o sa le indragesti

5 tinute pentru toamna pe care o sa le indragesti

Toamna aceasta se poarta tricotajele si tinutele se bazeaza pe o paleta de culori foarte vasta. Croiul lejer  este mereu la moda si nu vei da niciodata gresi cu ceva simplu care emana feminitate si eleganta.
Pantalonii, de asemenea joaca un rol important in tinuta potrivita pentru toamna iar culorile pe care le alegi sunt elementare in obtinerea unei tinute perfecte.

3 tinute cu tricotaje pentru toamna
1. Tinuta compusa dintr-o pereche de jeans negri, bocanci si tricotaj mustar cu buzunare si gluga.
Culoare mustar este una dintre cele mai purtate in sezonul de toamna. Culoare in sine te duce cu gandul la frunzele care incep sa isi schimbe culoarea si care reprezinta cu desavarsire toamna.
Cu siguranta poti sa creezi tinuta perfecta daca adaugi o pata de culoare la o tinuta compusa cu predominanta din nonculori, in cazul acesta fiind vorba de negru. Adauga o curea si o geaca bomber, acestea vor completa perfect tinuta ta.
                                                             
2. Daca de regula optezi pentru bluze si topuri pe corp, poti sa alegi o maleta care sa iti puna in evidenta feminitatea. In cazul acesta, fie mergi pe o culoare linistita precum khakiul, fie pe o culoare care te va scoate in evidenta, aceea fiind albastru puternic.

3. Nu uita ca inca se poarta puloverele lungi si cu guler generos. Adauga la pereche de jeans skinny un pulover lung, o pereche de ghete si doar cu atat ai obtinut o tinuta potrivita pentru iesiri in oras cu prietenii.
                                                        
Nu te-am convins inca? Ei bine, hai sa vorbim putin si despre pantaloni. Jeansul este desigur potrivit pentru toamna, insa daca vrei diversitate poti sa optezi si toamna pentru o pereche de pantaloni din bumbac, desigur, un bumbac ceva mai dens.

2 tinute cu pantaloni pentru toamna

1. Mergi la sigur cu o pereche de pantaloni Indi din bumbac. Adauga o bluza subtire intr-o culoare si o geaca de blugi, completeaza tinuta cu o pereche de bocanci si o palarie cu cozoroc.



2. Daca iti plac tinutele ceva mai indraznete, poti sa impresionezi cu o pereche de pantaloni sport cu buzunare supradimensionate. Adauga un tricotaj, o pereche de ghete si sa nu uitam de palaria cu cozorac sau cea tip clopotel care va oferi o nota chic tinutei tale.



Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare chiar si in zilele de toamna mai putin vesele.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!