Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

5 piese must-have toamna aceasta


Toamna este sezonul perfect pentru tinutele fashion. Cu ajutorul accesorilor, gecilor si cardiganelor pe care le poti asorta la tinutele de baza poti sa obtii cele mai cozy si mai fashion tinute. De ce ai nevoie ca sa fi in trend anul acesta? Am pregatit cateva piese vestimentare pe care trebuie sa le ai in garderoba toamna 2022.

Cele mai spectaculoase piese pentru toamna:

1. Camasa cu maneca scurta

Toamna renuntam la tricouri sau le purtam ceva mai rar si trecem la bluze si camasi fie cu maneca lunga, fie scurta.
Ai nevoie de o camasa care sa se potriveasca atat tinutelor casual cat si celor office.



2. Bluza cu print floral sau broderie

In zilele racoroase de toamna ai nevoie de o bluza cu maneca lunga in care sa te simti, comod asa ca poti sa alegi intre una cu print floral si una cu broderie care vor completa tinutele tale de zi cu zi.



3. Sarafan scurt cu nasturi

Sarafanul este una dintre piesele vestimentare pe care le poti purta cu usurinta atat vara cat si toamna, poti sa adaugi o geaca de blugi sau de piele intoarsa, un cardigan si o palarie.




4. Rochie din bumbac cu maneca lunga

Toamna trecem de la rochiile vaporoase din materiale fluide la rochii din bumbac cu maneca lunga pe care le poti accesoriza asa cum doresti.

                                              


5. Pantaloni cargo

Ai nevoie cu siguranta de o pereche de pantaloni confortabili si usor adaptabili fie la o tinuta casual, fie la una office asa ca alegerea potrivita este o pereche de pantaloni cargo.



Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare chiar si in zilele de toamna mai putin vesele.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!