Transport gratuit la orice rucsac adaugat in cos!

3 tinute lejere si fashion pe care sa le porti la tine acasa

3 tinute lejere si fashion pe care sa le porti la tine acasa

Ce parere ai daca iti zic ca poti sa fii fashion si daca stai in casa? Ei bine, cu siguranta este posibil si mai mult decat simplu. Este important sa te simti confortabil si frumoasa in fiecare zi.

Ce tip de material sa porti acasa?
Cel mai confortabil material este cu siguranta bumbacul. Bumbacul este de asemenea materialul din care se confectioneaza orice fel de piesa vestimentara, asa ca este simplu sa porti o tinuta completa din bumbac.
In zilele calduroase de vara in-ul este o solutie viabila insa este un material ceva mai scump decat bumbacul asa ca probabil nu o sa vrei sa il irosesti pe o tinuta pe care o porti acasa. O alternativa a in-ului este panza de canepa amestecata cu bumbac. Este un material vaporos care te va ajuta sa treci cu bine de zilele toride.

3 tinute pentru acasa
1. Cauta mereu ca tinuta pe care o porti, indiferent de unde te afli, sa fie potrivita stilului tau.
O pereche de pantaloni din bumbac subtire si un top lejer din bumbac viu colorat poate reprezenta tinuta de care ai nevoie ca sa te simti confortabil si fashion la tine acasa.
                
2. Intr-adevar in-ul este un material scump insa este de o lejeritate iesita din comun, se simte fantastic pe piele si este perfect in zilele de vara.
Atunci cand esti acasa si vrei sa te relaxezi in totalitate, pune mana pe cartea preferata, alege un colt al casei unde sa ai parte de liniste, sau daca locuiesti la curte si ai un hamac ai gasit locul perfect pentru relaxare. Tinuta ideala pentru astfel de momente o poti obtine dintr-o camasa lejera din in si o pereche de pantaloni din acelasi material.
         

3. Daca esti adepta rochiilor, nu este abolut deloc gresit sa porti o rochie in care te simti bine chiar si acasa.
Alege cu incredere o rochie lejera din material fluid sau una din bumbac. 
 
Poti sa optezi si pentru o rochie din in care iti va garanta comfort si feminitate.
                                        -
Sfat: Indiferent de personalitatea si de stilul tau nu uita sa accesorizezi tinuta cu un zambet care va aduce culoare in jurul tau.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!