Termeni şi condiţii generale


Site-ul www.ucca.ro, denumit în continuare “ucca.ro” aparţine şi este deţinut de 3Heads CLO S.R.L., denumit în continuare “3HC”, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania. Tel.: +4 0757 407275 E-mail: contact@ucca.ro.
Navigarea pe site-ul ucca.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, inţelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.
ucca.ro îşi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum si Termenii si condiţiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
Pentru orice divergenţă sau neinţelegere ivită între ucca.ro şi Client, se vor aplica Termenii şi condiţiile din momentul Comenzii.

Definitii

 

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul ucca.ro.
Client - persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.
Produse - orice produs mentionat in Comandă, care urmează a fi trimise de către Vânzător, Clientului.
Comandă - un document electronic care intervine ca formă de comunicare între Vânzator si Client prin care Clientul îşi exprimă intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii şi să facă plata acestora.
Vânzător – societatea 3Heads CLO S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă si să livreze Produsele iar Clientul este de acord să achiziţioneze, să primească şi să facă plata acestor Produse.
Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Proprietate Intelectuala


Conţinutul site-ului ucca.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model este integral proprietatea 3HC şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 3HC a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislaţiei in vigoare. ucca.ro si logo-ul ucca.ro sunt marci inregistrate ale 3HC.

1. Limitarea raspunderii

3HC nu garantează că site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la ucca.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potential daunător, ca nu contine erori, omisiuni, defecţiuni, intârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ucca.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. 3HC nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ucca.ro, acestea fiind puse la dispozitia 3HC de către furnizori.
Informatiile incluse pe ucca.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@ucca.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

 

2. Limita accesului la site şi Prelucrarea datelor cu caracter personal


Utilizatorii site-ului ucca.ro pot face comentarii si orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, intrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură in nici un fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu ucca.ro, nu sunt e-mailuri in masă ori orice altă formă de spam.
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresă (domiciliu/resedinţă), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situatie familială, situatie economico-financiară, date privind bunurile deţinute, obişnuinţe/preferinţe/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.
Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.
ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

3. Plata şi livrarea


Plata


Preţul final plătit este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie.
Preţurile de livrare sunt detaliate pe site.
Toate preţurile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului ucca.ro sunt exprimate în Lei si conţin T.V.A. în procent de 19%.
Transportul se face prin Cargus (www.cargus.ro/ro) sau Poşta Romană şi se va achita curierului care face livrarea sau la oficiul poştal de la care se ridică pachetul. Momentan singura modalitate de plată este prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar (lei) la livrare agentului Cargus sau la oficiul poştal). In viitor, avem in vedere si plata cu cardul.
Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale cand ai efectuat comanda, ca apoi livrarea să se faca la adresa indicata de tine in formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul in care difera de cea din formularul de comanda).
Comanda NU VA FI TRIMISA decat dupa confirmarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu răspunzi nici la telefon, si nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulata.

Livrare


In cazul livrarii cu Posta Romana, durata de tranzit al unui colet este de 72ore, insemnand ca intre 2 si 3 zile lucratoare coletul va ajunge la oficiul postal de care aparti.  Este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Ridicare se face pe baza de buletin la ghiseul oficiului postal.
In cazul livrarii cu Cargus, livrarea se face in 24h, maxim 48h. Nu este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Livrarea se face de catre curier la adresa indicata de tine

Nu ezitati sa ne contactezi daca ai alte intrebari sau nelamuriri: click aici

4. Calitatea Produselor

 

Produsele furnizate de 3HC sunt noi, originale si identice celor puse in vanzare in comertul traditional. 3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.


5. Politica de retur


Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta şi Legii nr. 51/2003, care aprobă Ordonanţa, "consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţa, în termen de 10 zile lucratoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In această situatie, Clientul se obligă să notifice ucca.ro, intenţia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Clientul este responsabil să se asigure că produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, în caz contrar ucca.ro poate refuza coletul.

In situaţia de returnare a produselor, acestea trebuie să fie in aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte si împreună cu toate documentele care l-au insotit (factură, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie să fie in aceeasi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de Client in corespondeţa cu ucca.ro).

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 ucca.ro îşi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Pe fiecare pagina de produs există informaţia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Clientul se obliga ca înainte de expedierea returului să trimita un e-mail pe adresa contact@ucca.ro, care să conţină:

 • data expedierii coletului;

 • numarul Comenzii;

 • suma de returnat;

 • modalitatea de plata dorită (datele contului bancar său pentru mandatul postal).

Costul returului cade, conform legii, în sarcina Clientului. Pentru retururile efectuate in cursul celor 10 zile lucratoare, Clientul primeste banii aferenţi produselor returnate in interval de 30 de zile calendaristice de la recepţionarea coletului în depozitul 3HC.

 

6. Reclamaţiile privind produsele

 

Orice reclamaţie privind starea produselor livrate la Clienti va fi adusă la cunoştintă Vanzatorului în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@ucca.ro, urmând ca Vanzătorul să o solutioneze.
Intreaga responsabilitate a viciilor descoperite si repararea lor cade in sarcina ucca.ro. În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, Clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de ucca.ro, dar nu şi despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligaţiilor 3HC faţă de orice Client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la Client pentru respectiva Comandă.


7. Forţa majoră


Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întarziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majora. Parţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate masurile necesare în vederea limitarii consecinţelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu înceteaza, parţile au dreptul de a denunţa unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.
Forta majoă va fi probată conform legii.

8. Soluţionarea conflictelor. Legea aplicabilă

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romană. Orice conflict aparut între ucca.ro şi Clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă

aceasta eşuează se apelează la instanţele romaneşti competente.


9. Dispozitii final
e

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Array ( [0] => 93 [id] => 93 [1] => 1 [ws_id] => 1 [2] => [type] => [3] => 0 [ws_homepage] => 0 [4] => 0 [parent_id] => 0 [5] => 0 [level] => 0 [6] => 3 [module_id] => 3 [7] => 1 [lang_id] => 1 [8] => 0 [module_id_redirect] => 0 [9] => Termeni şi condiții generale [name] => Termeni şi condiții generale [10] => termeni-si-conditii-generale [url] => termeni-si-conditii-generale [11] => [external_url] => [12] => _self [url_target] => _self [13] => 0 [top_nav] => 0 [14] => 0 [main_nav] => 0 [15] => 0 [left_nav] => 0 [16] => 3 [footer_nav] => 3 [17] => [menu_image] => [18] => [menu_image_hover] => [19] => [mt_title] => [20] => utf-8 [mt_charset] => utf-8 [21] => [mt_description] => [22] => [mt_keywords] => [23] => [header] => [24] => none [header_type] => none [25] => [header_title] => [26] => [header_text] => [27] => ########### [header_content] => ########### [28] => [title] => [29] => [subtitle] => [30] => 0000-00-00 00:00:00 [date] => 0000-00-00 00:00:00 [31] => [author] => [32] => [jobtitle] => [33] => [publication] => [34] => [department] => [35] => [company] => [36] => [summary] => [37] =>

Termeni şi condiţii generale


Site-ul www.ucca.ro, denumit în continuare “ucca.ro” aparţine şi este deţinut de 3Heads CLO S.R.L., denumit în continuare “3HC”, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania. Tel.: +4 0757 407275 E-mail: contact@ucca.ro.
Navigarea pe site-ul ucca.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, inţelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.
ucca.ro îşi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum si Termenii si condiţiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
Pentru orice divergenţă sau neinţelegere ivită între ucca.ro şi Client, se vor aplica Termenii şi condiţiile din momentul Comenzii.

Definitii

 

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul ucca.ro.
Client - persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.
Produse - orice produs mentionat in Comandă, care urmează a fi trimise de către Vânzător, Clientului.
Comandă - un document electronic care intervine ca formă de comunicare între Vânzator si Client prin care Clientul îşi exprimă intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii şi să facă plata acestora.
Vânzător – societatea 3Heads CLO S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă si să livreze Produsele iar Clientul este de acord să achiziţioneze, să primească şi să facă plata acestor Produse.
Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Proprietate Intelectuala


Conţinutul site-ului ucca.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model este integral proprietatea 3HC şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 3HC a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislaţiei in vigoare. ucca.ro si logo-ul ucca.ro sunt marci inregistrate ale 3HC.

1. Limitarea raspunderii

3HC nu garantează că site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la ucca.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potential daunător, ca nu contine erori, omisiuni, defecţiuni, intârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ucca.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. 3HC nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ucca.ro, acestea fiind puse la dispozitia 3HC de către furnizori.
Informatiile incluse pe ucca.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@ucca.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

 

2. Limita accesului la site şi Prelucrarea datelor cu caracter personal


Utilizatorii site-ului ucca.ro pot face comentarii si orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, intrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură in nici un fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu ucca.ro, nu sunt e-mailuri in masă ori orice altă formă de spam.
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresă (domiciliu/resedinţă), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situatie familială, situatie economico-financiară, date privind bunurile deţinute, obişnuinţe/preferinţe/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.
Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.
ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

3. Plata şi livrarea


Plata


Preţul final plătit este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie.
Preţurile de livrare sunt detaliate pe site.
Toate preţurile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului ucca.ro sunt exprimate în Lei si conţin T.V.A. în procent de 19%.
Transportul se face prin Cargus (www.cargus.ro/ro) sau Poşta Romană şi se va achita curierului care face livrarea sau la oficiul poştal de la care se ridică pachetul. Momentan singura modalitate de plată este prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar (lei) la livrare agentului Cargus sau la oficiul poştal). In viitor, avem in vedere si plata cu cardul.
Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale cand ai efectuat comanda, ca apoi livrarea să se faca la adresa indicata de tine in formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul in care difera de cea din formularul de comanda).
Comanda NU VA FI TRIMISA decat dupa confirmarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu răspunzi nici la telefon, si nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulata.

Livrare


In cazul livrarii cu Posta Romana, durata de tranzit al unui colet este de 72ore, insemnand ca intre 2 si 3 zile lucratoare coletul va ajunge la oficiul postal de care aparti.  Este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Ridicare se face pe baza de buletin la ghiseul oficiului postal.
In cazul livrarii cu Cargus, livrarea se face in 24h, maxim 48h. Nu este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Livrarea se face de catre curier la adresa indicata de tine

Nu ezitati sa ne contactezi daca ai alte intrebari sau nelamuriri: click aici

4. Calitatea Produselor

 

Produsele furnizate de 3HC sunt noi, originale si identice celor puse in vanzare in comertul traditional. 3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.


5. Politica de retur


Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta şi Legii nr. 51/2003, care aprobă Ordonanţa, "consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţa, în termen de 10 zile lucratoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In această situatie, Clientul se obligă să notifice ucca.ro, intenţia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Clientul este responsabil să se asigure că produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, în caz contrar ucca.ro poate refuza coletul.

In situaţia de returnare a produselor, acestea trebuie să fie in aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte si împreună cu toate documentele care l-au insotit (factură, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie să fie in aceeasi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de Client in corespondeţa cu ucca.ro).

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 ucca.ro îşi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Pe fiecare pagina de produs există informaţia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Clientul se obliga ca înainte de expedierea returului să trimita un e-mail pe adresa contact@ucca.ro, care să conţină:

 • data expedierii coletului;

 • numarul Comenzii;

 • suma de returnat;

 • modalitatea de plata dorită (datele contului bancar său pentru mandatul postal).

Costul returului cade, conform legii, în sarcina Clientului. Pentru retururile efectuate in cursul celor 10 zile lucratoare, Clientul primeste banii aferenţi produselor returnate in interval de 30 de zile calendaristice de la recepţionarea coletului în depozitul 3HC.

 

6. Reclamaţiile privind produsele

 

Orice reclamaţie privind starea produselor livrate la Clienti va fi adusă la cunoştintă Vanzatorului în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@ucca.ro, urmând ca Vanzătorul să o solutioneze.
Intreaga responsabilitate a viciilor descoperite si repararea lor cade in sarcina ucca.ro. În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, Clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de ucca.ro, dar nu şi despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligaţiilor 3HC faţă de orice Client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la Client pentru respectiva Comandă.


7. Forţa majoră


Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întarziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majora. Parţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate masurile necesare în vederea limitarii consecinţelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu înceteaza, parţile au dreptul de a denunţa unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.
Forta majoă va fi probată conform legii.

8. Soluţionarea conflictelor. Legea aplicabilă

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romană. Orice conflict aparut între ucca.ro şi Clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă

aceasta eşuează se apelează la instanţele romaneşti competente.


9. Dispozitii final
e

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

[content1] =>

Termeni şi condiţii generale


Site-ul www.ucca.ro, denumit în continuare “ucca.ro” aparţine şi este deţinut de 3Heads CLO S.R.L., denumit în continuare “3HC”, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania. Tel.: +4 0757 407275 E-mail: contact@ucca.ro.
Navigarea pe site-ul ucca.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, inţelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.
ucca.ro îşi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum si Termenii si condiţiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
Pentru orice divergenţă sau neinţelegere ivită între ucca.ro şi Client, se vor aplica Termenii şi condiţiile din momentul Comenzii.

Definitii

 

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul ucca.ro.
Client - persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.
Produse - orice produs mentionat in Comandă, care urmează a fi trimise de către Vânzător, Clientului.
Comandă - un document electronic care intervine ca formă de comunicare între Vânzator si Client prin care Clientul îşi exprimă intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii şi să facă plata acestora.
Vânzător – societatea 3Heads CLO S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 32268681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2381/2013, cu sediul în Strada Aleea Scurtă, Nr.2, Bl.94, Sc. A, Ap.9, Timişoara, Romania
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă si să livreze Produsele iar Clientul este de acord să achiziţioneze, să primească şi să facă plata acestor Produse.
Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Proprietate Intelectuala


Conţinutul site-ului ucca.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model este integral proprietatea 3HC şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 3HC a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislaţiei in vigoare. ucca.ro si logo-ul ucca.ro sunt marci inregistrate ale 3HC.

1. Limitarea raspunderii

3HC nu garantează că site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la ucca.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potential daunător, ca nu contine erori, omisiuni, defecţiuni, intârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ucca.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. 3HC nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ucca.ro, acestea fiind puse la dispozitia 3HC de către furnizori.
Informatiile incluse pe ucca.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@ucca.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

 

2. Limita accesului la site şi Prelucrarea datelor cu caracter personal


Utilizatorii site-ului ucca.ro pot face comentarii si orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, intrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură in nici un fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu ucca.ro, nu sunt e-mailuri in masă ori orice altă formă de spam.
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresă (domiciliu/resedinţă), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situatie familială, situatie economico-financiară, date privind bunurile deţinute, obişnuinţe/preferinţe/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.
Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.
ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

3. Plata şi livrarea


Plata


Preţul final plătit este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie.
Preţurile de livrare sunt detaliate pe site.
Toate preţurile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului ucca.ro sunt exprimate în Lei si conţin T.V.A. în procent de 19%.
Transportul se face prin Cargus (www.cargus.ro/ro) sau Poşta Romană şi se va achita curierului care face livrarea sau la oficiul poştal de la care se ridică pachetul. Momentan singura modalitate de plată este prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar (lei) la livrare agentului Cargus sau la oficiul poştal). In viitor, avem in vedere si plata cu cardul.
Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale cand ai efectuat comanda, ca apoi livrarea să se faca la adresa indicata de tine in formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul in care difera de cea din formularul de comanda).
Comanda NU VA FI TRIMISA decat dupa confirmarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu răspunzi nici la telefon, si nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulata.

Livrare


In cazul livrarii cu Posta Romana, durata de tranzit al unui colet este de 72ore, insemnand ca intre 2 si 3 zile lucratoare coletul va ajunge la oficiul postal de care aparti.  Este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Ridicare se face pe baza de buletin la ghiseul oficiului postal.
In cazul livrarii cu Cargus, livrarea se face in 24h, maxim 48h. Nu este obligatoriu ca adresa din buletin sa corespunda cu adresa de pe colet. Livrarea se face de catre curier la adresa indicata de tine

Nu ezitati sa ne contactezi daca ai alte intrebari sau nelamuriri: click aici

4. Calitatea Produselor

 

Produsele furnizate de 3HC sunt noi, originale si identice celor puse in vanzare in comertul traditional. 3HC nu îşi asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.


5. Politica de retur


Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta şi Legii nr. 51/2003, care aprobă Ordonanţa, "consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţa, în termen de 10 zile lucratoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

In această situatie, Clientul se obligă să notifice ucca.ro, intenţia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Clientul este responsabil să se asigure că produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, în caz contrar ucca.ro poate refuza coletul.

In situaţia de returnare a produselor, acestea trebuie să fie in aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte si împreună cu toate documentele care l-au insotit (factură, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie să fie in aceeasi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de Client in corespondeţa cu ucca.ro).

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 ucca.ro îşi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare. Pe fiecare pagina de produs există informaţia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Clientul se obliga ca înainte de expedierea returului să trimita un e-mail pe adresa contact@ucca.ro, care să conţină:

 • data expedierii coletului;

 • numarul Comenzii;

 • suma de returnat;

 • modalitatea de plata dorită (datele contului bancar său pentru mandatul postal).

Costul returului cade, conform legii, în sarcina Clientului. Pentru retururile efectuate in cursul celor 10 zile lucratoare, Clientul primeste banii aferenţi produselor returnate in interval de 30 de zile calendaristice de la recepţionarea coletului în depozitul 3HC.

 

6. Reclamaţiile privind produsele

 

Orice reclamaţie privind starea produselor livrate la Clienti va fi adusă la cunoştintă Vanzatorului în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@ucca.ro, urmând ca Vanzătorul să o solutioneze.
Intreaga responsabilitate a viciilor descoperite si repararea lor cade in sarcina ucca.ro. În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, Clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de ucca.ro, dar nu şi despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligaţiilor 3HC faţă de orice Client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la Client pentru respectiva Comandă.


7. Forţa majoră


Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întarziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majora. Parţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate masurile necesare în vederea limitarii consecinţelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu înceteaza, parţile au dreptul de a denunţa unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.
Forta majoă va fi probată conform legii.

8. Soluţionarea conflictelor. Legea aplicabilă

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romană. Orice conflict aparut între ucca.ro şi Clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă

aceasta eşuează se apelează la instanţele romaneşti competente.


9. Dispozitii final
e

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

[38] => [content2] => [39] => [content3] => [40] => [content4] => [41] => [content5] => [42] => [image] => [43] => [videocode] => [44] => [files] => [45] => [filename] => [46] => [files2] => [47] => 1400666340 [created] => 1400666340 [48] => 1483426476 [updated] => 1483426476 [49] => 0 [display_on_homepage] => 0 [50] => 0 [display_special] => 0 [51] => 1 [display_status] => 1 [52] => 9 [display_order] => 9 [53] => 0 [protected] => 0 [54] => 0 [visible] => 0 [55] => 0 [module_landing_item] => 0 [56] => [filters] => [57] => 0.00 [price] => 0.00 [58] => 0.00 [price_promo] => 0.00 [59] => [cod] => [60] => 0 [stoc] => 0 [61] => [banner] => [62] => 0 [product_count] => 0 [63] => [filter_ids] => ) 1
ABONEAZA-TE
SOCIALIZEAZA