Confidențialitate


Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.

ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Array ( [0] => 92 [id] => 92 [1] => 1 [ws_id] => 1 [2] => [type] => [3] => 0 [ws_homepage] => 0 [4] => 0 [parent_id] => 0 [5] => 0 [level] => 0 [6] => 3 [module_id] => 3 [7] => 1 [lang_id] => 1 [8] => 0 [module_id_redirect] => 0 [9] => Confidențialitate [name] => Confidențialitate [10] => confidentialitate [url] => confidentialitate [11] => [external_url] => [12] => _self [url_target] => _self [13] => 0 [top_nav] => 0 [14] => 0 [main_nav] => 0 [15] => 0 [left_nav] => 0 [16] => 2 [footer_nav] => 2 [17] => [menu_image] => [18] => [menu_image_hover] => [19] => [mt_title] => [20] => utf-8 [mt_charset] => utf-8 [21] => [mt_description] => [22] => [mt_keywords] => [23] => [header] => [24] => none [header_type] => none [25] => [header_title] => [26] => [header_text] => [27] => ########### [header_content] => ########### [28] => [title] => [29] => [subtitle] => [30] => 0000-00-00 00:00:00 [date] => 0000-00-00 00:00:00 [31] => [author] => [32] => [jobtitle] => [33] => [publication] => [34] => [department] => [35] => [company] => [36] => [summary] => [37] =>

Confidențialitate


Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.

ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

[content1] =>

Confidențialitate


Atunci cand un Utilizator îşi creează un cont pe ucca.ro, va primi comunicări comerciale din partea ucca.ro doar in masură în care şi-a dat consimţământul expres, selectând opţiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere şi alerte sunt confidenţiale. ucca.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere şi alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, ucca.ro are obligaţia de a prelucra in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe ucca.ro, informarea Clientilor privind evoluţia si starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea neconditionată ca aceste date să fie incluse în baza de date a ucca.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către ucca.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăsurarea activitatilor enumerate mai sus.

ucca.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe ucca.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

[38] => [content2] => [39] => [content3] => [40] => [content4] => [41] => [content5] => [42] => [image] => [43] => [videocode] => [44] => [files] => [45] => [filename] => [46] => [files2] => [47] => 1400666314 [created] => 1400666314 [48] => 1402842491 [updated] => 1402842491 [49] => 0 [display_on_homepage] => 0 [50] => 0 [display_special] => 0 [51] => 1 [display_status] => 1 [52] => 8 [display_order] => 8 [53] => 0 [protected] => 0 [54] => 0 [visible] => 0 [55] => 0 [module_landing_item] => 0 [56] => [filters] => [57] => 0.00 [price] => 0.00 [58] => 0.00 [price_promo] => 0.00 [59] => [cod] => [60] => 0 [stoc] => 0 [61] => [banner] => [62] => 0 [product_count] => 0 [63] => [filter_ids] => ) 1
ABONEAZA-TE
SOCIALIZEAZA